Bekijk Artikel

17-01-2017 Kerstvakantie 2016 - Dag 321-332

Ook dit jaar weer wat "rustig aan" in ons Kerstvakantiehuis.
Het was redelijk koud, maar wel mooi weer in het begin dus hebben we wat bomen weggezaagd rondom het meertje, achter de noot bij "Pillon" en bij het kleine huisje aan de weg.
Al dat hout verwerken was nog best wat werk, vooral Nickie's favoriete taak, takken opstoken. :-).
Met Nieuwjaar hebben we (wordt al een soort traditie) oliebollen en Breumelhof appelbeignets gebakken en fakkels gemaakt
En uiteraard veel aan Onno en Janneke dacht..
Nieuwjaar hebben bij Julien en Christiane gevierd.
Dat is heel anders in dan in Nederland, met zijn allen aan tafel uitgebreid eten, geen vuurwerk, maar het opvallendste was dat iedereen om een uur of 1 naar huis ging.
Wel leuk om een keer te hebben meegemaakt.

Ik ben een aanhanger voor achter de tractor (oud zelfbouw ding) gaan halen in het dorp (best koud 5 kilometer in de kou op de tractor)

De tweede week heeft het en aantal keren gesneeuwd, dus hebben we binnen klusjes gedaan, waar onder een IBC tank op de bron aangesloten.
Als Bontempi straks aan de klussen begint dan hebben ze water nodig en kan Karel voor ons een slang naar buiten leggen zonder dat de pomp aangesloten hoeft te worden.

Toch nog redelijk veel gedaan voor 2 weken "rustig aan", maar je kunt in de winter helaas geen echt grote buitenklussen doen ivm het weer.

 

 

 

 

 

Comments

Marina
vrijdag 5 mei 2017 15:38
wat "n prachtige foto"s

Post a Comment

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: