Bekijk Artikel

05-11-2014 Herfst 2014 Dag 173-181

Bij aankomst treffen we een geblokkeerde deur... De Oost-Indische kers heeft genoten van het mooie najaarsweer en heeft een flinke groeistuip gehad.
Het is herfst, de bomen beginnen te kleuren, we plukken de laatste appels en rapen nog enkele noten van de grond. Christiane heeft terwijl wij in Eindhoven waren, een kist vol walnoten, kastanjes en hazelnoten voor ons verzameld. De tuinstoelen die we van Manon hebben gekregen zitten heerlijk. Zondagavond eten we buiten en poffen we onze eigen appeltjes in ons kampvuur.

Maandag gaan we naar de bouwmarkt in Remiremont om zand, kalk en cement te kopen. Als alles in de aanhanger ligt en we de 'drive-in' willen verlaten wil de motor niet meer starten....Gelukkig zijn er wat sterke mannen die ons aanduwen. 's Middags met Jos naar de garage in Le Val'd'Ajol geweest waar ze meteen onze lege Duitste accu hebben vervangen door een volle Franse accu. (175 Euro!)

Dinsdag en donderdag heeft Karel ons geholpen met het afmetselen van het muurtje bij ons toekomstige, overdekte terras (zie zomerproject).
Ook zijn er nog 2 volle aanhangers met troep naar de dechetterie gebracht. In Pillon hebben we bij het opruimen nog een mooi zandstenen kruis en wat leuke brommer en auto-onderdelen gevonden.

Het nachtkastje en slaapkamerkastje van mijn opa en oma heb ik ontdaan van hun boenwas, geschuurd, gegrond en wachten nu op nieuwe kleurtje.
Het was heerlijk weer en heb buiten in het zonnetje kunnen schilderen!

Donderdag kwam Robert nog een foto, uitvergroting en het negatief van een luchtfoto van ons huis brengen. Het is een foto uit 1990 waarop de 'autoverzameling' van Nono goed te zien is.

Vrijdagmiddag arriveerden Rob, Wendy, en Lilly, die op de terugweg vanuit Lyon een nachtje bij ons kwamen logeren. Erg gezellig en lekker in de keuken bij de kachel gezeten, die eerder deze week door de schoorsteenveger was geveegd.
 

 

Comments

There are currently no comments.

Post a Comment

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: